MALZEMELER
4 YUMURTA
3 TÜRK KAHVESİ FİNCANI İLE TOZ ŞEKER
4 TÜRK KAHVESİ FİNCANI İLE ELENMİŞ UN
3 DAMLA BİTKİSEL GIDA BOYASI
1\2 PAKET KABARTMA TOZU
KREMASI İÇİN
1 PAKET VANİLYALI PUDİNG
1 PAKET TOZ ŞANTİ
MUZ KİVİ
ÇEŞİTLİ RENKLİ ŞEKERLEMELER
HAZIRLANIŞI
Oda sıcaklığındaki yumurtalara toz şeker ilave edilir. İyice çırpılır .Elenmiş un kabartma tozu ve gıda boyası ilave edilir Margarin ile yağlanmış pasta kalıbına dökülür Önceden ısıtılan fırında 180 derecede 15 dakika kadar pişirilir kürdan testi yapılır eğer kürdan temiz çıkarsa fırından alınır ve soğutulur.Vanilyalı puding üzerindeki ölçülerle pişirilir ılınınca toz krem şanti ilave edilir ve iyice çırpılıp buzdolabında dinlendirilir
Soğuyan pandispanya 3 eşit parçaya kesilir araları şekerli süt ile ıslatılır Hazırlanan krema aralara sürülür muz ve kivi dilimleri konur Kalan krema ile her tarafı kaplanır.Gofret ve çeşitli pasta süsleri ie süslenir Gofretler bir kurdela ile bağlayarak şıklık yapılır.
Yorum bırakmaca oyunundan geldim.. Harikasınız Ayşe hanım bu ne güzel bir pasta ellerinize sağlık. Bana da beklerim. Sevgiler
YanıtlaSilMerhabalar ,
YanıtlaSilYeni yılın tüm ışıltısını pastanıza yansıtmışsınız…
Ellerinize sağlık…
Sevgiler…
Günaydın Canım, bloglar arasında yorum bırakma ve takibe alma etkinliği başlatıldı 31 Aralık 2015 tarihine kadarı.Hem haberdar edeyim hemde etkinliği desteklemiş olayım dedim. Çok güzel iştah açıcı görünüyor ellerinize sağlık. Takibimdesin bende beklerim sevgiler.
YanıtlaSilEllerinize sağlık =)
YanıtlaSil