KARNIBAHAR SALATASI
1 ADET LİMON
1 TÜRK KAHVE FİNCANI ZEYTİNYAĞI
3 SU BARDAĞI SU
TUZ
1\2 DEMET MAYDANOZ
HAZIRLANIŞI
Karnıbaharın çiçekleri ayrılır,yıkanır Bir tencereye su konur kaynatılır.Kaynayan suya karnıbaharlar atılarak yumuşayıncaya kadar kaynatılır ve süzülür Servis tabağına alınır,limon suyu zeytinyağı tuz çırpılır karnıbaharların üzerine dökülür yıkanan maydanozlar ince ince kesilerek salastanın üzerine serpilir.
ellerine sağlık arkadaşım takibe aldım seni bende beklerim
YanıtlaSilsevgiler
Merhabalar filiz hanımın etkinliğinden geliyorum :)
YanıtlaSilSizi takibe aldım,bende sayfama beklerim...
Sevgiler...
Etkınlıgıme katıldıgınız için cok teşekkür ediyorum sevgiler www.filizza.blogspot.com ve cok yakında www.filizza.com
YanıtlaSilellerinize sağlık
YanıtlaSilMerhaba Canım, bloglar arasında yorum bırakma ve takibe alma etkinliği başlatıldı 31 Aralık 2015 tarihine kadarı.Hem haberdar edeyim hemde etkinliği desteklemiş olayım dedim. Çok güzel iştah açıcı görünüyor ellerinize sağlık. Takibimdesin bende beklerim sevgiler.
YanıtlaSil