21 Haziran 2016 Salı

Kaşarlı Mantar

Malzemeler
500 gr Kültür mantarı
100 gr kaşar peyniri
75 gr tereyağı
tuz

HaZIRLANIŞIğı
Mantarlar yaş , kağıt havluyla temizlenir.
Yıkanır sapları koparılarak boş kısımları yukarıya gelecek şekilde tencereye sıralanır. ü
her bir mantara fındık büyüklüğünde tereyağı konur biraz tuz serpilir .Aralarınada mantarların sapları konur.
Hızlı ateşte ,mantarlar suyunu bırakıp çekinceye kadar, pişirilir 
ısı. orta hararete getirilir .
Mantarlar pişince , ortalarına kaşar peynirlerini  koyup,
Peynirler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.ılıyınca servis yapıyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder