500 gr Kültür mantarı
100 gr kaşar peyniri
75 gr tereyağı
tuz
75 gr tereyağı
tuz
HaZIRLANIŞIğı
Mantarlar yaş , kağıt havluyla temizlenir.
Yıkanır sapları koparılarak boş kısımları yukarıya gelecek şekilde tencereye sıralanır. ü
her bir mantara fındık büyüklüğünde tereyağı konur biraz tuz serpilir .Aralarınada mantarların sapları konur.
her bir mantara fındık büyüklüğünde tereyağı konur biraz tuz serpilir .Aralarınada mantarların sapları konur.
Hızlı ateşte ,mantarlar suyunu bırakıp çekinceye kadar, pişirilir
ısı. orta hararete getirilir .
Mantarlar pişince , ortalarına kaşar peynirlerini koyup,
Peynirler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.ılıyınca servis yapıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder