MALZEMELER
2 su bardağı vişne [çekirdekleri çıkarılmış]
4 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1\2 su bardağı un
1 paket vanilya
200 gr tuzsuz tereyağı
2,5 paket bitter çikolata[ 80 gr paketlerden]
Kabartma tozu konmayacak
Tereyağını küçük bir tencereye koyuyoruz az ısılı bir ateşte yakmadan tereyağı yarı eriyince çikolataları ilave edip bereber ce erimesini sağlıyoruz. Yumurtaları toz şekerle beyaz bir renk alıncaya kadar çırpıyoruz yumurtalı karışımı yağlı çikolataya ilave ediyoruz vanilya ile karıştırdığımız unu ekleyip çırpıyoruz son aşamada vişneleri de ekleyip borwnie nin hamurunu hazırlıyoruz.Dikdörtgen şeklindeki cam kalıbı margarinle yağlayıp karışımı döküyoruz önceden ısıtılmış fırında 180 derecede alt ust konumda 30 veya 35 dakika pişiriyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder