3 adet tavuk göğsü
300gr süzme yoğurt
1 kase mısır
1 kase kornişon turşu
2 diş sarımsak
Tuz ,su
4veya 5 tane tane karabiber
Hazırlanışı
Bir tencreye yıkanmış tavuk göğüsleri,su
Tane karabiber, konur haşlanır.
Beyazlaşan tavuk göğüslerine çatal
Batırılarak kontrol edilir etler yumuşamışsa tencere ocaktan alınıp soğumaya bırakılır .kornişon salatalıklar
İnce, İnce doğranır sarımsakların kabukları soyulur ,tuzla ezilir ,yoğurtla karıştırılırTavuk göğüsleri lif lif ayrılır bir kaba alınır sarımsaklı yoğurt ,mısır Ve doğranmış kornişonla ,karıştırılarak servis tabağına alınır ,süslenerek servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder